websitetemplate.org
Welkom  > Behandelingen > Courtin

Courtin

In nauwe samenwerking met de grootste Tea Tree olie-plantage in Australië, heeft Courtin een bijzonder complete lijn antiseptische huid-, voet- en lichaamsverzorgingsproducten samengesteld. De Tea Tree olie die in de producten van Courtin verwerkt is, is een 100% pure zuivere olie zonder kunstmatige toevoegingen.

Anti-septische lijn:

In onze hedendaagse samenleving is het vanzelfsprekend dat we met meer dan normale belangstelling rekening houden met de natuur. Zeer actieve en werkzame stoffen tegen allerlei ongemakken kunnen rechtstreeks door de natuur aangeleverd worden. Eén van die bijzondere natuurlijke stoffen is de sterk antiseptische Tea Tree olie uit Australië.
Tea Tree olie irriteert de normale huid niet, is niet giftig en toch sterk antiseptisch, kiemdodend, schimmelwerend en ontsmettend (EHBO IN EEN FLESJE!!).
Tea Tree olie tast het gezonde weefsel niet aan en bevordert de normale celgroei en celvernieuwing.

Voor speciale huidtypes:

De Courtin producten zijn in principe voor alle huidtypes geschikt, maar door de intensieve anti-septische werking zijn de producten het meest geschikt voor speciale huidtypes. De behandelingen die gegeven worden met de Courtin producten zijn bijzonder geschikt voor de probleemhuiden zoals acne, eczeem en psoriasis deze worden adequaat opgelost. Dankzij de geweldige resultaten die met Courtin geboekt worden, adviseren steeds meer dermatologen bij een probleemhuid de producten van Courtin.
Vanwege de specialistische werking zijn Courtin producten uitsluitend verkrijgbaar in schoonheidssalons, waarbij u tevens een goed gebruiksadvies kunt krijgen.


                      

Wanneer gebruikt men Tea Tree Olie?

Als men last heeft van een van de volgende problemen:

*Acne
*Aften
*Amandelontsteking
*Bij bacteriën, schimmels en virussen
*Bijholteontsteking
*Bloedend tandvlees en tandplak
*Bloeduitstortingen
*Geinfecteerde plekken
*Gordelroos
*Herpes
*Ingegroeide nagels
*Insectenbeten
*Luizen
*Jeuk
*Kloven
*Likdoorns
*Luchtwegen infecties
*Nagelriemontstekingen
*Neusverstoppingen
*Oorpijn
*Psoriasis
*Roos
*Schimmelinfecties:in de mond of vaginale infecties
*Snij-, schaaf- en lichte brandwonden
*Steenpuisten
*Tandwortelkanaal ontstekingen
*Waterpokken
*Winterhanden, voeten of tenen
*Wratten
*Zonnebrand
*Zweetvoeten
*Zwemmerseczeem