websitetemplate.org
Welkom  > Behandelingen > Lanèche

Lanèche

Bij Beautysalon Monique wordt gewerkt volgens de nieuwste en meest moderne inzichten van een optimale huidverzorging van Lanèche. Bij de nieuwe Lanèche huidverzorgingslijn staat de mens centraal. Uitgangspunt van een optimale huidverzorging is de huid zelf. Hoe is de huidige conditie van de huid en waar willen we naartoe. Geen nonsens over tien jaar jonger uitzien en geen fabels over 80% minder rimpels, maar eerlijke informatie over een verbeterde huidstructuur en huidconditie. Alle ingrediënten beschikken over claims, hetgeen betekent dat de werking van de ingrediënten onderzocht en wetenschappelijk bewezen zijn.

Lanèche producten kenmerken zich door een tweeledige werking: ze brengen niet alleen verzorgende en voedende ingrediënten in de huid, maar wat nog belangrijker is, ze sporen de huid aan tot regeneratie en het aanmaken van huideigen bestanddelen waardoor de huid zichzelf herstelt. Huidverzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie van de huid wordt gewerkt, maar ook van binnenuit
door de huid zelf.

In de behandelingen zit een duidelijke opbouw. We brengen eerst de huid naar het gewenste niveau en vervolgens groeit u door in behandelingen en producten voor thuisgebruik. Een uniek concept volgens de nieuwste technologieën met een grote variatie aan behandelingen.
  

Wanneer u de eerste keer voor een behandeling komt wordt er een basisbehandeling gegeven. Dit om te kijken hoe uw huid op de Lanèche producten reageert. Een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld waarmee uw huid in topconditie wordt gebracht.  We brengen eerst de huid naar het gewenste basis niveau en vervolgens groeit u door in behandelingen en producten voor thuisgebruik. Elke keer als de huid een bepaald niveau bereikt stappen we over naar een hoger niveau, zowel in de behandelingen als ook in thuisverzorging. De huid wordt als het ware getraind om het volgende, nieuwe niveau te bereiken. Het Beauty Innovation Treatment Program kent 5 niveaus met binnen elk niveau verschillende behandelmogelijkheden.

Niveau 1 Conditioneren
De huid wordt met deze behandelingen in een goede conditie gebracht. Is de huid in goede conditie en is de basis gelegd dan kan worden overgestapt naar het volgende niveau.

Niveau 2 Stimuleren
De huid krijgt in aanvulling op de behandelingen van niveau 1 een extra stimulans door middel van toepassing van een speciaal vliesmasker met actieve ingrediënten. Ook de ogen kunnen apart behandeld worden middels de vlies pads.

Niveau 3 Optimaliseren
De huid heeft het niveau bereikt dat we met andere werkstoffen kunnen gaan werken. In niveau 3 ondergaat de huid geheel nieuwe behandelingen. Met deze nieuwe behandelingen bereikt u een optimaal resultaat.

Niveau 4 Completeren
De wisselwerking tussen de niveau 3 behandelingen met de specifieke behandelingen van niveau 4 geven een bijzondere dimensie aan het behandelplan.

Niveau 5 Perfectioneren
Het topniveau is bereikt met deze zeer luxe behandeling. Voor de variatie is het mogelijk om de niveau 5 behandelingen af te wisselen met de niveau 3 en 4 behandelingen.