websitetemplate.org
Welkom  > Producten > Huidverzorging

Huidverzorging

LANÈCHE PRODUCTEN UITLEG:

LEVEL 1:

Hydra Plus:
Voor de droge tot zeer droge huid.
Dit product bevorderd de celstofwisseling waardoor de celstructuur verbetert en overmatig vochtverlies wordt tegengegaan. 

Balance Control:
Voor de gemengde tot vette huid.
Dit product zorgt ervoor dat de talgafscheiding verminderd en heeft een matterende, kalmerende en hydraterende werking op de huid.

Skin Improvement:
Voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid.
Dit product brengt de huid weer tot rust en brengt actieve zuurstof in de huid waardoor celvernieuwing gestimuleerd wordt en meer weerstand geeft tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Collagen Booster:
Voor de rijpe huid.
Dit product geeft uw huid een intensief impuls door vitaminen, pro-vitaminen en plantaardig diepwerkend microcollageen, de huid wordt niet alleen gevoed maar ook gestimuleerd om zélf weer collageen aan te maken.

LEVEL 2:

Eye Lift (oogbehandeling):
Voor de huid rondom de ogen die de eerste tekenen van huidveroudering vertoont.
Dit product zorgt dat de lijntjes en rimpels vervagen, wallen en donkere kringen verminderen en het verlicht zware, vermoeide ogen en geeft een frisse blik.
 
 

Biomatrix vliesmasker (2 soorten):
*
Collageen vliesmasker:
Voor een droge, vochtarme huid.
Dit masker geeft de huid pure hydratatie, maakt haar levendig en zacht en vertraagt het huidverouderingsproces.

*Aloe Vera vliesmasker:
Voor een vochtarme, gevoelige, naar irritatie neigende huid.
Dit masker geeft de huid pure hydratatie, kalmeert de huid en verminderd huidirritaties, de huid voelt weer soepel en zacht aan. 

  


LEVEL 3:

Repair Complex E (anti-veroudering):
Voor een rijpe huid die dun is en fijne bloedvaatjes vertoont.
Dit product beschermd de huid en het verouderingsproces wordt vertraagd, het geeft een betere doorbloeding aan de huid, daardoor krijgt de huid een levendige teint.

Oxy Therapy (rokershuid):
Voor een rijpe huid die er enigzins dof en vaal uitziet.
Dit product activeert de aanmaak van collageen in de huid en verbeterd de zuurstofopname van de cellen waardoor de huid een frisse en stralende teint krijgt.

Q10 Nutri Lift (verstevigend):
Voor een rijpe, dunne en vochtarme huid die gevoelig is voor invloeden van buitenaf.
Dit product zorgt ervoor dat als de huid haar stevigheid en souplesse verliest, de huid te stimuleren om zelf Q10 aan te maken, dit in combinatie met pro-vitamine B5 en het herstellende pentacare, dit geeft een liftend effect.

LEVEL 4:

Spa Algae Lifting masker:
Voor een rijpere, vochtarme huid. 
Dit masker hydrateert de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes vervagen, de mineralen en sporenelementen die in dit masker zitten komen tot in de diepere huidlagen.

   

Strong Modelling masker:
Voor alle huidtypen geschikt met uitzondering van een huid met teleangiectasiën (verwijde bloedvaatjes), rosacea en actieve acne.
Dit masker wordt 45 graden warm waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt en de huidstructuur aanzienlijk verbeterd, het bindweefsel is verstevigd en de huid sterk gemodelleerd.

   

LEVEL 5:

Retinol Pro Formula (anti-rimpel):

Voor een zichtbare verslapte huid die (diepe) rimpels vertoont.
Dit product heeft een intensief werkende vitamine A, diep werkend microcollageen en algenextracten die zorgen voor een verbetering van de huidstructuur.

 

Pepha Tight (Face-Lifting):

Het geeft direct meer spanning aan uw huid waardoor een Face-Lift effect ontstaat. Het verstevigt het bindweefsel bij aanhoudend gebruik, want het herstelt beschadigde collageenvezels, beschermt de huidcellen tegen oxidatie en stimuleert de aanmaak van collageen door de huid zelf. Het resultaat is een natuurlijk huidverjongend effect zonder cosmetische ingreep! 

Special Treatments :
Afwisseling in behandelingen is van belang om gewenning van de huid tegen te gaan.
De huid wordt lui als deze langdurig dezelfde behandeling krijgt en over langere periode bij de thuisverzorging  steeds met dezelfde producten gevoed wordt.