websitetemplate.org
Welkom  > Producten > Make-up

Make-up

Professionele Make-up lijn:

Make-up mag niet ontbreken in een schoonheidssalon. Belangrijk in de keuze van de make-up lijn is de toepasbaarheid. Een dag-, avond- of bruidsmake-up het kan allemaal.

De Lanèche make-up is volledig afgestemd op het gebruik in de schoonheidssalon en voor thuisgebruik. De basis make-up biedt een breed palet aan camouflage en egalisatieproducten voor een natuurlijke en stralende teint. De accenten worden gelegd met de oogschaduws in ultra fijne poeders met een hoge fixatie. Uniek bij de oogschaduws is het magneetsysteem. Lanèche werkt niet met vooraf samengestelde duo-of triodoosjes, maar u kunt een lege magneetbox kopen en zelf samenstellen met verschillende oogschaduwmagneten in de kleuren die het beste bij u passen. Nooit meer kleuren in een doosje die u eigenlijk toch niet gebruikt, als er een kleurtje op is hoeft u dus niet het doosje weg te gooien maar alleen het magneetje te vervangen!

Ook de compactpoeders, compact foundations en egyptische aarde zijn verkrijgbaar in het magneetsysteem, maar eveneens in een aparte luxe box.
Volume mascara`s, oogpotloden en rouges comleteren de lijn.
Lipsticks zijn er in een breed scala aan kleuren. Er zijn hydraterende lipsticks, longlasting lipsticks en de vloeibare liplaques met uitzonderlijke hoge glans.
Uiteraard zijn er de bijpassende nagellakken en maken de speciale nagel-verzorgingsproducten het assortiment compleet.

Heeft u interrese gekregen in de make-up producten ,u kunt altijd naar de producten en de exacte kleuren komen kijken in de salon.
Behandeling op afspraak (zie contact).